Informatie vergaren

Wanneer u de website van Zakelijke TelefoonCentrales bezoekt, verzamelen wij informatie over het gebruik van links en van de site zelf om zo het ontwerp en de functionaliteit van de site te verbeteren; ook kunnen wij hiermee uw bezoek beter op u als individu afstemmen. Wij zouden er bijvoorbeeld aan kunnen denken om de site in verschillende talen te publiceren en dan willen we graag weten uit welk land u komt. Standaard kennen wij aan elke bezoeker een willekeurig nummer toe, zodat wij heel in het algemeen content-voorkeuren en doorlinkpatronen kunnen volgen. Met dit willekeurige nummer kunnen wij beknopte informatie verzamelen over het gebruik van de site, zonder precies te weten wie de bezoekers zijn. Dit willekeurige nummer wordt als een tekstbestand op uw harddisk bewaard en wordt een "cookie" genoemd. Cookies zelf kunnen niet worden gebruikt om de identiteit van de bezoeker te achterhalen. Tenzij u het ons zelf vertelt, weten wij niet wie u bent.

Hoe wij uw informatie gebruiken

KPN Zakelijke TelefoonCentrales streeft er steeds naar onze bezoekers een goede reden te geven om naar de site terug te komen. Wij bekijken de doorlinkpatronen en analyseren wat onze bezoekers al dan niet aanstaat, zodat wij onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. De persoonlijke informatie die u ons verstrekt, stelt ons in staat u een op maat toegesneden gebruikerservaring aan te bieden, waaronder speciale aanbiedingen, informatie, producten en diensten die tegemoetkomen aan uw behoeften en interesses. Wij kunnen deze informatie ook gebruiken in combinatie met de algemeen beschikbare databases van bevolkingsstatistieken om zo beter inzicht te krijgen in onze bezoekers. Daardoor kunnen wij onze producten, diensten en content beter afstemmen. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt door KPN Zakelijke TelefoonCentrales en wordt nooit met derden gedeeld.

Ontvangen van e-mail

De persoonlijke gegevens die u verstrekt, zullen op geen enkele wijze worden gebruikt voor direct-marketingdoeleinden, tenzij u daar expliciet toestemming voor geeft. Incidenteel kunnen wij u e-mails sturen met informatie waarvan wij denken dat u die interessant en nuttig kunt vinden. Het is ons beleid om uitsluitend e-mails te sturen aan bezoekers die ons hiertoe expliciet toestemming hebben gegeven. Elke e-mail bevat instructies over het stopzetten van toezending zodat u in de toekomst geen e-mails meer ontvangt van KPN Zakelijke TelefoonCentrales.