Profiteer nu van het nieuwe beheernetwerk van KPN

Om u nog beter van dienst te zijn, is KPN bezig haar beheernetwerk te verbeteren. Het netwerk is volledig op IP gebaseerd en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en beschikbaarheid. Door gebruik te maken van dit nieuwe netwerk kunnen storingen binnen uw telefonie en/of netwerkomgeving beter op afstand worden geanalyseerd en sneller worden opgelost.

KPN is haar beheernetwerk aan het verbeteren om aan de hoogste eisen te blijven voldoen en u als klant nog sneller van dienst te zijn. Het verbeterde beheernetwerk biedt verbeterde mogelijkheden om werkzaamheden op afstand uit te voeren, zodat er minder herstel- en onderhoudswerkzaamheden bij u op locatie plaatsvinden. Uw systeem is hierdoor weer sneller operationeel na een storing en u houdt meer tijd over voor andere werkzaamheden. Storingen binnen uw telefonie- en/of netwerkomgeving kunnen met het verbeterde beheernetwerk sneller worden verholpen. Additionele remote services waaronder actieve monitoring (SNMP), configuratiemanagement, telemutatiesupport en remote backup zijn eenvoudig op afstand te implementeren.

Profiteer nu

U kunt direct profiteren van de voordelen als u nu overstapt naar Remote Service over IP (RSoIP). RSoIP vervangt de eventueel aanwezige analoge lijn en service modem voor service op uw telefonie-omgeving. Het beheernetwerk is door KEMA gecertificeerd volgens de ISO27001 norm en voldoet hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.

Zo stapt u over

U kunt contact opnemen met uw KPN-accountmanager of e-mailen naar IMPLPHI@kpn.com.

Voordelen
  • snellere hersteltijd bij eventuele verstoringen;
  • verbeterde en gecertificeerde beveiliging;
  • snellere realisatie van patches en updates;
  • hogere beschikbaarheid;
  • minder belasting van uw tijd;
  • mogelijkheden voor additionele IP gebaseerde diensten;
  • toekomstbestendigheid van de dienstverlening.
Lees de algemene beschrijving van Remote Services over IP

U kunt de algemene beschrijving van Remote Services over IP hier downloaden en bekijken.

Meer informatie

Hebt u vragen met betrekking tot RSoIP, dan kunt u voor meer informatie e-mailen naar IMPLPHI@kpn.com.